.

.

električni dozator trake ZCUT-2 / pribor aparata za rezanje ljepljive trake 27#

električni dozator trake ZCUT-2 / pribor aparata za rezanje ljepljive trake 27

HRK 210.00

Iznos
Na skladištu


električni dozator trake ZCUT-2 / pribor aparata za rezanje ljepljive trake
27#
poslati narudžbu u roku od 3-4 dana . ponekad veliki nalog će biti potrebno više vremena . zatim pozovite koji prati soba na vrijeme . ja ću napisati manju vrijednost na paket, olakšati vaš carinjenje. obično pišem 8-10 dolara na parceli i napomenuti kao poklon . ako imate poseban upit o vrijednosti parcele, molimo vas, imajte me na umu .Ako ste narudžbu velikom broju, nadam se da možete produžiti vrijeme slanja za mene na 2-3 dana, kao i priprema robe potrebno više vremena, nego male količine .
Time Area7-15 radnih днейasianorth America
10-25 radnih dana zapad Euro Mid-East Oceania East Euro30-40 radnih dana Južna Amerika Afrika
Time Area7-15 radnih днейasianorth America
10-25 radnih dana zapad Euro Mid-East Oceania East Euro30-40 radnih dana Južna Amerika Afrika
Čim dobijete parcelu , ako je oštećenje , molimo vas , kontaktirajte sa mnom kako biste pronašli pomoć, ne otvarajte spor ili ostavljaju loš povratne informacije . novi trgovine teško je to izdržati . ako je manji broj, ja sam odmah objaviti ostalo . za druge nevolje, molimo, obratite pozornost na mene na vrijeme, ja ću odgovoriti brzo . molimo, imajte na umu da ako imate problem , treba kontaktirati sa mnom u roku od 7 dana .Molimo, zapamtite da nas kontaktirate-to je prva stvar koju biste trebali učiniti .
· Ako ste dobili proizvod u isto vrijeme, nadam se ,da ste ostavili prihvatljive i povoljne povratne informacije inicijativu.Ako ste ne uzimajući ga u isto vrijeme, molim vas da me kontaktirate, kako bi premašiti rok isporuke umjesto argumenta ili bilo kakve druge stvari .Pls ne zaboravite ostaviti komentar za dobrog prodavca .Hvala unaprijed !

Deklarirana svojstva

is_customized:
Yes
Vrsta:
Detalji Električni Alat
Broj Modela:
ZCUT-2
Najbolje prijedloge