.

.

2 rupe 29cc komplet motor fit HPI rovan baja 5B toy parts

2 rupe 29cc komplet motor fit HPI rovan baja 5B toy parts

HRK 164.00
HRK 179.94

Iznos
Na skladištu

Mi smo odgovoriti na svaku poruku u roku od 24 sata, izuzev vikenda i praznicima.
- Nema povrat novca neće biti odobren nakon 14 dana od primitka robe. - Međunarodni kupac je odgovoran za brokerske naknade, uvozne carine, PDV, PST, QST ili bilo koje druge cijene, naknade ili naknade.
- Nema povrat novca neće biti odobren nakon 14 dana od primitka robe. - Prije nego što se vratite, molim vas, hoćete i pošaljite nam prvo, hvala
- Kupac je odgovoran za povrat robe.Za neke proizvode može smanjiti troškove dostave, ako je koristite u kombinaciji isporuku-mail, prijevoznik je odgovoran za datum i vrijeme isporuke.
Pravila povrata
- Ako je proizvod oštećen tijekom transporta, molimo kontaktirajte nas što je prije moguće.
- Roba mora biti неиспользован u originalnoj kutiji i pakovanju pri povratku u skladu s politikom Alibi. Ako vam je potrebna ova usluga, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo predložiti nekoliko načina isporuke na izbor,Hvala - šaljemo pošiljke samo na adresu kupca paypala, Molimo potvrdite svoju adresu prije naručivanja.
Komplet motor Baja 2 rupe 29cc
Detalji Shi pping
- Detalji će biti isporučen u roku od 2 RADNA dana nakon primitka pročišćena plaćanja. Imamo i neke dijelove za radio brodova i brodskih motora. - Mi izrađujemo zamjenu, ako je vaš proizvod će biti primljene neispravan ili pogrešno je proizvod poslan. - Međunarodni kupac je odgovoran za brokerske naknade, uvozne carine, PDV, PST, QST ili bilo koje druge cijene, naknade ili naknade.
Pravila povrata
- Ako je proizvod oštećen tijekom transporta, molimo kontaktirajte nas što je prije moguće. Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas za bilo teško doći do detaljima, mi smo uvijek tu da vam pomogne. - Prije nego što se vratite, molim vas, hoćete i pošaljite nam prvo, hvala
- Kupac je odgovoran za povrat robe. Naš predstavnik na službu je ovdje da bi bili sigurni da ste zadovoljni našim uslugama. O nama koristimo sve RC-automobili i dijelovi Rovan i King Motor, koji je u potpunosti kompatibilan s HPI Baja. Mi smo odgovoriti na svaku poruku u roku od 24 sata, izuzev vikenda i praznicima.
- Roba mora biti неиспользован u originalnoj kutiji i pakovanju pri povratku u skladu s politikom Alibi. - Brza dostava je dostupan uz nadoplatu. Ako nemamo prave dogovor na lageru, mi ćemo napraviti potpuni povrat novca.
- Ako mislite da mi nije ispunio vaša očekivanja, molimo vas, kontaktirajte nas i dozvolite nam da se riješi ovaj problem, prije nego što ostavite nam negativnu ili neutralnu ocjenu.
- Ako mislite da mi nije ispunio vaša očekivanja, molimo vas, kontaktirajte nas i dozvolite nam da se riješi ovaj problem, prije nego što ostavite nam negativnu ili neutralnu ocjenu. - Mi izrađujemo zamjenu, ako je vaš proizvod će biti primljene neispravan ili pogrešno je proizvod poslan. - Kombinirana dostava je uvijek dobrodošla, ako kupujete kod nas neke robe. - Brza dostava je dostupan uz nadoplatu. Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas za bilo teško doći do detaljima, mi smo uvijek tu da vam pomogne. Kontaktirajte nas - ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, molimo kontaktirajte nas što je prije moguće. Ako vam je potrebna ova usluga, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo predložiti nekoliko načina isporuke na izbor,Hvala - šaljemo pošiljke samo na adresu kupca paypala, Molimo potvrdite svoju adresu prije naručivanja. Naše cijene ne uključuju kao trošak. O nama koristimo sve RC-automobili i dijelovi Rovan i King Motor, koji je u potpunosti kompatibilan s HPI Baja.Za neke proizvode može smanjiti troškove dostave, ako je koristite u kombinaciji isporuku-mail, prijevoznik je odgovoran za datum i vrijeme isporuke.

Deklarirana svojstva

Iskoristite:
Vozila I Igračke Sa Daljinskim Upravljanjem
Tehnički parametri:
Vrijednost 8
Za Tip Vozila:
Bajas
Pribor Za Alate:
Alati
Materijal:
Metalne
RC Parts & Accs:
Motori
Broj Modela:
85061
Atributi pogona na sve kotače:
Skupština
Periferija Daljinski Upravljač/Uređaja:
2-луночный komplet motor 29cc
Ažuriranje Detalja / Pribor:
2-луночный komplet motor 29cc
is_customized:
Yes
Najbolje prijedloge