.

.

Balsawood Airplane Model Laser Cut Electric Power Fokker DRI 1540mm Wingspan Building Kit Woodiness model /WOOD PLANE

Balsawood Airplane Model Laser Cut Electric Power Fokker DRI 1540mm Wingspan Building Kit Woodiness model /WOOD

HRK 1103.00
HRK 1199.40

Iznos
Na skladištu


Fokker Dr. I bio je borac Prvog svjetskog rata, izgrađen firma Fokker-Flugzeugwerke. Kod doktora sam vidio raširena usluge u proljeće 1918. On je postao poznat kao avion, na kojem je Crveni baron Manfred von Рихтгофен izborio svoje posljednjih 19 pobjeda, i u kojoj je ubijen 21. travnja 1918.
U veljači 1917 triplane "Сопвит" počeo pojavljivati iznad Zapadnog fronta. Unatoč jednokrevetnu пулеметное naoružanje "Виккерса", "Сопвит" brzo pokazao svoju superiornost nad više тяжеловооруженными njemačkim boraca "Albatros", križem u to vrijeme u službi Люфтштрайткрафте. U travnju 1917 Anthony Fokker pregledao otetog triplane Sopwith tijekom posjeta Jasta 11. I nakon više od odbijanja verzije svog prethodnika rođen dr. I., koji je bio mnogo brže, brže i više upravljiv
14. srpnja 1917 Idflieg izdao nalog za 20 предсерийных zrakoplova.
Naš model odražava samu bit ovog groznog borac Prvog svjetskog rata, on ima otvorenu okvira strukture, izrađen je od balsa i drveta, i ima stakloplastike napa s формованным fiktivnim roto motorom. Radi jednostavnosti dizajna sve detalje lijepo klesani laserom i izuzetno precizan, što će vam omogućiti da izgrade savršen model.
Osim sadržaju ovog vrhunskog seta ima par starih zrakoplova kotača, pre formirana i izbušene para krila i U/C noge, spars krilo od karbonskih cijevi i stolari, plus cijeli set opreme, koji uključuje matice i vijke, šipke i spojnice itd.
U cjelini ovo je fantastičan komplet, a zbog svoje jednostavnosti dizajna on je savršen za iskusne graditelje ili one koji imaju ograničeno iskustvo gradnje. Nakon završetka, u autentičnom текстурированном podlozi 10 i dodavanje velikih dodatne opreme, kao što su pilot i aktivirao strojnice, Dr.I zaista će izgledati kao dio i pobuniti mnoge glave, napada na savezničke snage na lokalnoj летном polje ili RC-аэроклубе.
Karakteristike :
* Lasersko rezanje dijelova za preciznost i jednostavnost dizajna
* Углеродистые spars i cijevi krila
* Stakloplastike hauba sa simuliranim motora
* Integrirani hardverski paket
Naša tvornica isporučuje 0,8 m Fokker-ДРИ, kao što je prikazano u nastavku :
Napomena : informacije o predajnika i prijemnika, molimo posjetite formfields link :
wy-plugin-start
Vruća Roba
$19.9
$10.9
$22.95
$46.9
$27.9
$69.9
$84.9
$25.95
wy-plugin-end

Deklarirana svojstva

Vrsta:
Avion
Karakteristike:
daljinski upravljač
Aerial photography:
No
daljinski upravljač:
DA
Materijal:
Drvo
Stanje skupštine:
Несборной Kit
Izvor Napajanja:
Električni
brend:
Ples Krila Hobi
Najbolje prijedloge