.

.

Besplatna dostava cilindrične spojnice 1 kom фланцевое veza F-SC200FA, применимый standardni cilindar SC200

Besplatna dostava cilindrične spojnice 1 kom фланцевое veza F-SC200FA, применимый standardni cilindar SC200

HRK 736.26

Iznos
Na skladištu


1. Dimenzije :
2. dostava pošiljke
AKO NEMA POSEBNIH ZAHTJEVA, ZADANI KOSA CHINA POST AIR MAIL.AKO VAM TREBA JOŠ JEDAN POSAO-KURIR, MOLIM VAS, KONTAKTIRAJTE SA TRGOVINOM.
3. POLITIKA POVRATA NOVCA
100% GARANCIJA NA PROIZVOD O. MOLIMO, KONTAKTIRAJTE NAS WITHIH KROZ 24 SATA NAKON PRIMITKA UPUĆIVANJE, POVRAT SREDSTAVA, UKLJUČUJUĆI P&P, ĆE SE PROVODITI U TOM SLUČAJU, AKO SE ROBA(OVA) SE NALAZI U IZVORNOM STANJU.
4. POVRATNE INFORMACIJE I OCJENE
ZADOVOLJSTVO KUPACA JE VRLO VAŽNO ZA NAS, AKO STE ZADOVOLJNI NAŠIM PROIZVODIMA, MOLIMO VAS, NE ФАЛЬСИФИЦИРУЙТЕ, OSTAVITE 5 ZVJEZDICA POVRATNE INFORMACIJE ZA DRDER.
AKO NE SAISFIED, MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE PRIJE NEGO ŠTO OSTAVITE BILO KOJI NEGATIVAN KOMENTAR ,MI RAZUMIJEMO CONCEMS I OSJEĆAJ KOJI MOŽETE IMATI, MI ĆEMO POKUŠATI UČINITI SVE ŠTO JE MOGUĆE KAKO BI SE RIJEŠILI OVI PROBLEMI, PLIASE DAJTE NAM ŠANSU, HVALA!
5. MOLIMO, IMAJTE NA UMU
DRAGI PRIJATELJU,MI OBIČNO SMANJITI CIJENU NA RAČUNU, KAKO BI SE IZBJEGLO POREZ, OBIČNO, SAD-TO NIJE PROBLEM, ALI ZA NEKE ZEMLJE TO JE MALO TEŠKO, NA PRIMJER U KANADI, AKO POSTOJI NEKI POREZ PLAĆAJU STRANE VLADE ,KLIJENT BI TREBAO BITI ODGOVORAN ZA POREZ, HVALA!

Deklarirana svojstva

Broj Modela:
F-SC200FA
Vrsta:
Cilindrične spojnice
Najbolje prijedloge