.

.

Pima volumetrijske val 360 čipke front-end perika prethodno iskopali čipke frontalni perike od ljudske kose sa kosom za bebu čipka perika Non Remy Wonder girl

Pima volumetrijske val 360 čipke front-end perika prethodno iskopali čipke frontalni perike od ljudske kose sa

HRK 452.00
HRK 636.00

Iznos
Na skladištu


verzija=1.5; datum=20171212
WOMENDEXINXIANGMIAO_Begin
WOMENDEXINXIANGMIAO_End
Imamo sve vrste perike koje želite, ako želite bilo koju vrstu perike (brazil, peru, malezijski i tako dalje), ili bilo koji stil perike (kao što je prikazano na slici ili bilo koji drugi), molim da me kontaktirate u bilo koje vrijeme, čekamo vas !!!!!!!!!!!
Krug sprijeda do
Pre uha do uha
Preko čela od uha do uha
Na vrhu hrama do hrama
Preko svojih leđa vrat
Vrat 22.25" 15" 11.5" 12.75" 15" 4.75"
Kupac plaća troškove dostave prodavatelj plaća troškove dostave Fotografije ljubaznošću zamjenu je dostupan Odbojnost / nezgodno da je promjena stila ili se boje da dostave pogrešne predmeta ili boja da da da problem kvalitete da da da umjetna razlog ne ne ne ne
Dragi prijatelju,ako ste zadovoljni našim kose, ja stvarno se nadam da ćete nam dati sve 5 zvjezdica povratne informacije s kosom sa svojim prekrasnim fotografijama i lijepim riječima u njemu, to je vrlo važno za nas. Ako ste to učinili, mi ćemo vam poslati lijep poklon u vrijednosti od $20 u vašoj sljedećoj kupnji i 5 $za Vaš savjet, ako niste zadovoljni kose, koje ste primili, molimo vas, kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme, prije nego što napusti bilo koju negativnu ocjenu ili spor. Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio taj problem i nadoknaditi vam, hvala vam!
1. Kao češalj perika?
Kada morate češalj perika, budite nježni. Ne koristite obične četke,a ako možete, onda samo češlja ih. Ne treba češljati svaki dan, pa neka se odmara.
2. Kako zadržati formu?
Dok sjedite kod kuće, uklonite ga i stavite na stalak za perike. Postolje vam pomaže zadržati svoj oblik, a povlačenje joj s glave, da će vas spasiti od vlastite выдергивания i выдергивания kose.
3. Kako oprati perika?
Nakon pranja vlasulja ne встряхивайте ga u ručnik. Budite oprezni i osušite ga na dijelove. To osigurava da niti vlakana ne отвалятся. Osim toga, nikada se ne nalaze svoj perika, dok je mokro. Čak i ove vlažne za styling kose stylers, kao što je poznato, oštećuju vaše periku.
4. Kako se osuši perika?
Насытив perika vodom, iscijediti ga suhoće. Ne отжимайте ga, inače temelj vašeg vlasulja može biti nepravilnog oblika i suhim smiješno.
5.Kako pravilno odabrati klima uređaj?
Kada se pranje kose nikada ne koristite šampon namijenjen za prirodne kose. "Čak i ako normalno klima-uređaj u redu, šampon previše okrutno i može uzrokovati opadanje kose.
6. Koliko često ste brine za vlasulja?
Možete da se brine za njegu kose svakih par tjedana, ili oko toga da su ostali sjajna i meka. Provjerite da ne radite to svaki dan, i budite sigurni da isprati sve to, jer u suprotnom to može dovesti do nakupljanja u vašem perikom.Samo operite svoju periku nakon toga, kao наденете ga u roku od 25 puta. Ako to radite svakodnevno ili čak tjedno, to može dovesti do toga da vaš perika će izgledati manje realno i raspasti.

Deklarirana svojstva

Boja:
Prirodne Boje
Растянутая dužina:
10 cm, 12 cm, 14 cm, 16 cm, 18 cm, 20 cm, 22 inča, 24 cm, 26 cm
Roba u pakiranju:
Samo 1 Komad
Materijal:
Ljudska Kosa
Tip Elementa:
Perika
gustoća:
150%
Dužina Perike:
Dug
Tip Ljudske Kose:
Peruanski Kosu
Odgovarajuće Boje Umrijeti:
Samo Tamnije Boje
Tip Vlasulja Čipke:
360 Towers Frontalni Perike
veličina kape:
Prosječna Veličina
brend:
Čudo-girl
Izrađena Je Metoda:
Napola Je Napravio Stroj I Pola Vezane Ruke
Materijal Rang:
Kosa Bez Remi
Boja čipka:
Srednje Smeđa Boja
Tekstura:
volumetrijske val
Možete Napraviti Kemijsku Завивку:
DA
Osnovni Materijal:
Švicarska Je Čipka
Najbolje prijedloge