.

.

Puna boja tinte za višekratnu upotrebu toner za pisač hp670 HP 670 HP670XL deskjet 3525 4615 4625 5525 6525

Puna boja tinte za višekratnu upotrebu toner za pisač hp670 HP 670 HP670XL deskjet 3525 4615 4625 5525 6525

HRK 76.00
HRK 82.80

Iznos
Na skladištu


Pobrinite se da je glava radi normalno.
Ne postavljajte prazne(bez tinte) СНПЧ/metaka u pisač, da СНПЧ/patrone su ispunjena u potpunosti tinte (spremnik/truba/uložak mora biti potpuna tintom), a zatim su instalirani u pisač; u suprotnom, kada prazne patrone će biti umetnuta u pisač, čip će biti blokiran zauvijek i ne može se koristiti u redu, iako nakon toga ste popunili tinte. Apsolutno, pobrinite se da zrak rupe tiskan za patrone s priloženim žutom vodič (ne žuti герметизирующий этикеточный uložak). To je vrlo važno!!! ^_^
Pitanje : kad se umetne novi uložak, pisač ponekad navodi da nove patrone ispunjen do pola.sve je isporučen i koji su prikazani na fotografijama se roba može imati neke manje razlike(hrpa robe, oznake, pakiranje).
Prije instalacije, pobrinite se da žuta traka za brtvljenje label naplaćen. Za više informacija, molimo, savjetujte se s nama.svi trgovački nazivi i zaštitni znakovi su vlasništvo njihovih vlasnika a spominju se ovdje samo u opisne svrhe. To nije točno mjerenje. Slike su samo za referencu, ali sve naše отгруженные proizvodi imaju razinu kvalitete A+ grade i 100% zajamčena маериалов i proizvodnje. Zašto se to događa?
Pisač ocjenjuje samo razinu tinte u spremniku.
Tip : punjenje spremnika s punom bojom tinte
ulomak : stalni chip,nedostatak chip size razine tinte show
Uložak modela : hp 670 (CZ113 A) crna
za hp 670 (CZ114 A) plava
za hp 670 (CZ115 A) magenta
za hp 670 (CZ116 A) žuta boja
Kompatibilni pisač :
Za HP Deskjet Ink Advantage 3525
Za HP Deskjet Ink Advantage 4615
Za HP Deskjet Ink Advantage 4620
Za HP Deskjet Ink Advantage 5525
Za HP Deskjet Ink Advantage 4625
Uložak s čipom odgovara tržištu : Južna Amerika
Sadržaj paketa : 1pc za HP black 670
1pc za HP 670 cyan
1pc za HP 670 magenta
1pc za HP 670 žuta
Obavijesti kupca :
1.
Različite upravljačke programe monitora će izdati malo drugačije boje, i tako da boje prikazane na vašem ekranu, uvijek će se malo razlikovati od onih koji ispisuje svoj pisač.
Pitanje : kada pišem list, boje nisu sasvim podudaraju s onima koje se prikazuju na mom ekranu.molimo vas da ispunite vaš pravi broj telefona, osigurati pravovremenu isporuku narudžbe. Svi kupci iz Ruske Federacije moraju ispuniti puno ime, inače on ne može dobiti nalog.
Pitanje : Kako odabrati patrone?
Trebali bi u skladu sa svojim originalnim broj modela spremnika s tintom, kada kupite uloške. Provedite čišćenje ispisne glave, ako ona suha ili je zaključana. U suprotnom, ink cartridge neće raditi, jer čip uložak nije isti za različita tržišta, iako je broj modela pisača može biti isti.
Novi spremnici moraju biti potpuni i raditi onoliko koliko obično.
PITANJA I ODGOVORI :
Pitanje je : koliko puta se može puniti uložak za višekratnu upotrebu?
Većina uložaka, samo ako su u dobrom stanju (ako se glava za ispis bez ogrebotina, nije začepljen ili ne je ostavio da se osuši, čipovi u redu), može puniti mnogo puta. Mjerimo svaki proizvod prije slanja, jamčimo 100% posao.
Možete pokušati usporediti ih, ali svaki program koristi malo drugačiji vozača, i tako svaka boja je malo drugačiji.Kada kupujete nalog kod nas, molimo vas, provjerite broj modela uložak odgovara onome kod (oem) koje koristite u svom pisaču, jer čip uložak nije isti za različita tržišta, iako je broj modela pisača može biti isti.
Pitanje : Mogu li ja postaviti prazan sustav kontinuiranu opskrbu tintom/metaka u pisač?
Ne, ne možeš.
Pitanje : prilikom instalacije novog spremnika(e) ništa ne ispisuje, a nema boje.

Deklarirana svojstva

Vrsta:
ink cartridge
Kompatibilan Brand:
HP
Broj Modela:
za HP670
Bulk Pakiranje:
DA
brend:
ЙОТАТ
Lice:
Kompatibilan
Stanje uložak:
Puni
Kompatibilan Brand:
Tintni pisač HP
Boja:
c, m, y, k
Najbolje prijedloge