.

.

kompatibilne lampe projektora ET-LAE300 PT-EW540,PT-EZ770ZL,PT-EX800Z,PT-EX800ZL,PT-EW730Z,PT-EW730Z s kućištem za Panasonic

kompatibilne lampe projektora ET-LAE300 PT-EW540,PT-EZ770ZL,PT-EX800Z,PT-EX800ZL,PT-EW730Z,PT-EW730Z s kućištem

HRK 636.00

Iznos
Na skladištu

Opis :
Broj dijela : ET-LAE300 Nominalna snaga : 400 W
Vrsta lampe : zamjena gole žarulje sa zajedničkim kućištem Rad za Epson : Panasonic PT-EW540, PT-EZ770 ZL, PT-EX800 Z,PT-EX800 ZL, PT-EW730 Z, PT-EW730 Z i tako dalje
životni vijek : oko 2000 sati
гарантированность : 180days od kupca primiti svjetiljke
Savjeti :
* Kako i kada se zamijeniti lampu projektora?
Možda je vrijeme za zamjenu lampe projektora. Lampe projektora glazura nad s godinama. Neki projektori omogućuju vam da provjerite broj sati tijekom kojih je vaša lampa koristila kroz ugrađeni u sustav izbornika. Obično za nekoliko sati prije isteka očekivanog vijeka trajanja lampe na zaslonu lampe projektora, pojavljuje se poruka.
Preporučujemo Vam da se obratite korisničkom priručniku za određivanje točne upute za svoj specifičan model. U većini slučajeva zamjena uključuje samo nekoliko koraka, uključujući i sljedeće : isključite uređaj i pustite žarulju da se potpuno ohladi skinite poklopac skinite kućište lampe skinite stari vijak lampe u novu žarulju i zamijenite kućište lampe i poklopac. Najvažnije je zapamtiti da nikada ne bi trebao dirati lampe ili tela direktno prstima .
* Savjeti o produživanju vijeka trajanja i lampe projektora
Postoji niz koraka koje možete poduzeti kako bi produžili vijek trajanja lampe projektora. Prije svega, dajte projektor se potpuno ohladi nakon svake uporabe, prije nego što ga premjestiti ili spakirati u torbicom za nošenje. Vi bi također trebali izbjegavati ekstremne temperature-ne ostavljajte projektor u automobilu u ljetnim odnosno kada se nalazi ispod 40 stupnjeva. Još jedan savjet, kako bi vaš lampu projektora najnovije, - to je očistiti filter projektora komprimiranim zrakom svakih par mjeseci.
PITANJA I ODGOVORI :
Pitanje : što je jamstvo za vaš proizvod?
A : mi garantiramo da će naš proizvod je pogodan za njegov obični korisnik ciljeve i da nema grešaka u materijalu ili izradi.
Pitanje : kakva je politika vaše kompanije u pogledu neispravnih proizvoda?
A : naša tvrtka drži kvalitetu dijelova za dugo vremena. Teškoæama zbivati od 0.5%. Ako imate bilo kakvih neispravne robe zbog proizvodnje grešaka ili prometnih problema, molimo vas, kontaktirajte nas, umjesto da se brzo napraviti spor. Naš tim za usluge kupcima će osigurati neposredan odgovor na prigovor. Mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće, dati vam dobar način za rješavanje.
K : Što mogu učiniti ako sam još uvijek neće dobiti moje robe prije vremena zaštitu?
A : ako je vaš detalj ne dolazi u roku zaštitu, molimo vas javite nam, mi задержим dana isporuke za vas brzo, uvjereni da možete dobiti robu uspješno.
Pitanje : Kako dobiti popust?
A : 5 zvjezdica pozitivne povratne informacije= $ 1 kupon
Pozitivna povratna veza-odličan način da se pomogne drugima da kupi, slične vašim . Poslat ćemo vam kupon od $1 na račun klijenata odmah nakon što kupci će ostaviti pozitivan pregled 5stars za naše proizvode i usluge.
B : slijedite naše trgovinom=popust$2
Vi ćete dobiti popust u iznosu od 2 dolara, ako dodate naš shop svoje omiljene trgovine.
Molimo dodajte naš dućan u svoje omiljene trgovine. Nakon igrati nalog, pls će naši radnici, a mi отрегулируем potpuno iznos vaše narudžbe, tada možete platiti u potpunosti.
K : kupci bi dobili veći popust ako se proizvodi velikog broja potrebe.
Molimo vas da se obratite našim radnicima, tako da možete dobiti više informacija za promociju i popusti.

Deklarirana svojstva

brend:
Chem
Broj Modela:
ET-LAE300
W:
400 W
Kompatibilnost s:
PT-EW540,PT-EZ770ZL, PT-EX800Z,PT-EX800ZL, PT-EW730Z, PT-EW730Z
Stanje:
100% nova lampa sa kućištem
vrijeme izvršenja naloga:
ne познее 1-2 dana nakon primljene naknade
Jamstvo vrijeme:
180 dana
Najbolje prijedloge